Εκτός προπονήσεων της Εθνικής ομάδας θα μείνει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο φόργουορντ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και με τη συνοδεία του μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Κώτση και του γιατρού Χάρη Βουλγαρόπουλου, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στη Λαμία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β` βαθμού στους κοιλιακούς αριστερά και θα ακολουθήσει θεραπεία. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, η κατάστασή του παίκτη θα επανεκτιμηθεί σε μία εβδομάδα.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').