Διάκριση με 6η θέση στο βάδην (10.000μ.) για Τσαμουδάκη
Την 6η θέση στον τελικό των 10.000 μ. βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων στο Γιουτζίν κατέλαβε ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης, ο οποίος διένυσε την απόσταση σε 40.35.89, βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (42.01.41) και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Νικητής του αγώνα ήταν ο Νταισούκε Ματσουνάγκα (Ιαπωνία) με 39.27.19, δεύτερος με 39.51.59 ήταν ο Ντιέγκο Γκαρσία (Ισπανία) και τρίτος ο Πάολο Γιουρίβιλκα (Περού) με 40.02.07.
Την 6η θέση στον τελικό των 10.000 μ. βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο Γιουτζίν κατέλαβε ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης, ο οποίος διένυσε την απόσταση σε 40.35.89, βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (42.01.41) και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Νικητής του αγώνα ήταν ο Νταισούκε Ματσουνάγκα (Ιαπωνία) με 39.27.19, δεύτερος με 39.51.59 ήταν ο Ντιέγκο Γκαρσία (Ισπανία) και τρίτος ο Πάολο Γιουρίβιλκα (Περού) με 40.02.07.
Απο τους 33 αθλητές που τερμάτισαν στην κούρσα οι 32 βελτίωσαν είτε τα φετινά τους είτε τα ατομικά τους ρεκόρ.
Ο Ιάπωνας αθλητής απο την αρχή της κούρσας πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο της.
Ο Τσαμουδάκης απο την αρχή της κούρσας βρέθηκε σε γκρουπ 12 αθλητών και κατάφερε να κρατηθεί μέχρι το τέλος της, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, που έχαναν έδαφος.
Ο Γιάννης Βαίτσης ακυρώθηκε στο έκτο χιλιόμετρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442