Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία «Καβς» - Γουίγκινς, μποϊκοτάζ των Κλίπερς και ο... εγωιστής Χάρντεν

Συμφωνία «Καβς» – Γουίγκινς, μποϊκοτάζ των Κλίπερς και ο… εγωιστής Χάρντεν

Οι Καβαλίερς υπέγραψαν, τελικά, συμβόλαιο με το Νο.1 του ντραφτ, Άντριου Γουίγκινς, έτσι δεν μπορούν να τον ανταλλάξουν για 30 μέρες. Εν τω μεταξύ στους οι παίκτες των Κλίπερς έχουν προαναγγείλει μποϊκοτάζ σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Στέρλινγκ δεν πουλήσει τη ομάδα. Μετά την εγωιστική απάντηση του Ντουάιτ Χάουαρντ όταν ρωτήθηκε για τη φυγή του Τσάντλερ Πάρσονς, ήρθε νέα εγωιστική απάντηση από παίκτη των Ρόκετς, αυτή τη φορά από τον άλλο «αστέρα» της ομάδας, τον Τζέιμς Χάρντεν.

Οι Καβαλίερς υπέγραψαν, τελικά, συμβόλαιο με το Νο.1 του ντραφτ, Άντριου Γουίγκινς, έτσι δεν μπορούν να τον ανταλλάξουν για 30 μέρες.

Οι αμάδα του Κλίβελαντ βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τους Τίμπεργουλβς ώστε να υπάρξει συμφωνία που μεταξύ άλλων θα στείλει τον Κέβιν Λοβ από τη Μινεσότα στους «Καβς», ενώ ο νεαρός Γουίγκινς θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο…

Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου, καθώς σύμφωνα με τους κανόνες της λίγκας ο παίκτης δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή για 30 ημέρες αφ΄ότου υπογράψει.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τώρα που οι Καβαλίερς δεν μπορούν να κάνουν καμία κίνηση, πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν τους «λύκους», ώστε προσφέρουν ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες του Κέβιν Λοβ.

Ήδη οι Σικάγο Μπουλς και οι Γκόντεν Στέιτ Ουόριος έχουν μπει «ζεστά» στο παιχνίδι διεκδίκησης του.

Ετοιμάζουν μποϊκοτάζ οι παίκτες των Κλίπερς (;)

Εν τω μεταξύ οι παίκτες των Κλίπερς έχουν προαναγγείλει μποϊκοτάζ σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Στέρλινγκ δεν πουλήσει τη ομάδα.

Συγκεκριμένα οι Κρις Πολ, Ντοκ Ρίβερς, Μπλέικ Γκρίφιν και ΝτεΆντρε Τζόρνταν, δεν έχουν συγχωρήσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας για το ρατσιστικό του αυτό παραλήρημα και δηλώνουν πως δεν θα αγωνιστούν σε αγώνες όσο εκείνος βρίσκεται στην ηγεσία της ομάδας.

Εγωιστής και ο Χάρντεν…

Μετά την εγωιστική απάντηση του Ντουάιτ Χάουαρντ όταν ρωτήθηκε για τη φυγή του Τσάντλερ Πάρσονς, ήρθε νέο εγωιστικό «κρούσμα» από παίκτη των Ρόκετς, αυτή τη φορά από τον άλλο «αστέρα» της ομάδας, τον Τζέιμς Χάρντεν.

Συγκεκριμένα ο γκάρντ της ομάδας από το Χιούστον, όταν ρωτήθηκε για το φετινό ρόστερ, δήλωσε πως: «Ο Ντουάιτ (σ.σ Χάουάρντ) και εγώ είμαστε ακρογωνιαίοι λίθοι των Ρόκετς. Οι υπόλοιποι είναι ρολίστες, η κομμάτια που συμπληρώνουν την ομάδα μας. Χάσαμε κάποια κομμάτια, προσθέσαμε κάποια άλλα. Νομίζω θα τα πάμε καλά αυτή τη σεζόν».

Συμφωνία Μάβερικς με Νέλσον

Μπορεί η μετακίνηση του Ραζάρ Λιούις στους Μάβερικς να χάλασε, αφού ο βετεράνος φόργουορντ δεν πέρασε τα ιατρικά, όμως η ομάδα του Ντάλας δεν πτοήθηκε καθόλου και την Πέμπτη ανακοίνωσε την αρχή της συνεργασίας της με τον επίσης βετεράνο, Τζαμίρ Νέλσον.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, όμως ο 32χρονος γκαρντ αναμένεται να πάρει 2,7 εκατομμύρια ευρώ για μονοετές συμβόλαιο, έχοντας τη δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο με τα ίδια λεφτά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024