Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία τίμησε ο Πρόεδρος

Τη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία τίμησε ο Πρόεδρος

Στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στο μνημειακό-ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου «ΕΑΤ-ΕΣΑ» στο Πάρκο Ελευθερίας με την ευκαιρία της 40ής Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Στο μήνυμα την Τετάρτη ο κ. Παπούλιας τόνισε την ανάγκη να προστατευθεί η Δημοκρατία στη χώρα, λέγοντας ότι υπέστη πολλά χτυπήματα από την κρίση.

Στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας στο μνημειακό-ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου «ΕΑΤ-ΕΣΑ» στο Πάρκο Ελευθερίας με την ευκαιρία της 40ής Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Σε χθεσινό του μήνυμα ο κ. Παπούλιας τόνισε την ανάγκη να προστατευθεί η Δημοκρατία στη χώρα, λέγοντας ότι υπέστη πολλά χτυπήματα από την κρίση.

Ανέφερε ότι καμία τιμή δεν είναι αρκετή και δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη προς αυτούς που αγωνίστηκαν για να πέσει η χούντα.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας αυτό το γεγονός ως «τη δραματικότερη παρενέργεια της οικονομικής περιπέτειας».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Χρυσή Αυγή, δηλώνοντας ότι «απέκτησε δυνάμεις, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που κηρύττει το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό».

«Μπορεί κανείς να επιχειρήσει πολλές ερμηνείες γι’ αυτό το φαινόμενο, που δεν μας τιμά ως χώρα και ως λαό, όμως η ουσία είναι ότι η Δημοκρατία υπέστη πολλαπλά χτυπήματα» σημειώνει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024