Ποιό θα γίνει το δικό σας αγαπημένο Φυσικό Μεταλλικό Αναψυκτικό;
To φετινό καλοκαίρι έχει άλλη γεύση, έχει περισσότερη δροσιά και απόλαυση, έχει τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος». Κάθε στιγμή του φετινού μας καλοκαιριού τη ζούμε διαφορετικά, κάθε στιγμή αποκτά τη δική της γεύση. Οι ανέμελες βουτιές, οι βραδινές βόλτες, οι συναντήσεις με την παρέα, όλες οι στιγμές χαράς έχουν το δικό τους αναψυκτικό Βίκος.
To φετινό καλοκαίρι έχει άλλη γεύση, έχει περισσότερη δροσιά και απόλαυση, έχει τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος». Κάθε στιγμή του φετινού μας καλοκαιριού τη ζούμε διαφορετικά, κάθε στιγμή αποκτά τη δική της γεύση. Οι ανέμελες βουτιές, οι βραδινές βόλτες, οι συναντήσεις με την παρέα, όλες οι στιγμές χαράς έχουν το δικό τους αναψυκτικό Βίκος.
Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά του καλοκαιριού μας και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.
Γευστική πορτοκαλάδα με ή χωρίς ανθρακικό, δροσερή λεμονάδα, νόστιμη βυσσινάδα, κλασική γκαζόζα, εύγεστη cola, ιδιαίτερο τόνικ και σόδα είναι διαθέσιμα στα ψυγεία σε συσκευασίες PET των 330 ml. για να δροσίσουν ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας στιγμές και να σας ταξιδέψουν μέχρι εκεί που οι φυσαλίδες μπορούν.
Ποιό θα γίνει το δικό σας αγαπημένο «Βίκος» Φυσικό Μεταλλικό Αναψυκτικό;
Ξένη δημοσίευση
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- Ο Τόλκιν, ο Άντι Σέρκις και η διαμάχη για το λευκό κάστινγκ του νέου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442