«Φιλική» ήττα του Εργοτέλη στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ
Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες στην Κύπρο γνώρισε ο Εργοτέλης, αφού έχασε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα στο 5ο και το 38ο λεπτό του παιχνιδιού.
Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες στην Κύπρο γνώρισε ο Εργοτέλης, αφού έχασε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα στο 5ο και το 38ο λεπτό του παιχνιδιού.
Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε επίσης και ο αρχηγός, Μαρίνος Σατσιάς, καθώς αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση (έπαιξε για 17 λεπτά) με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.