«Πιάνει λιμάνι» ο Φορτούνης που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό
Τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να φοράει από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Φορτούνης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Καϊζερσλάουτερν, είπε το «ναι» στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι το όνομα του νεαρού διεθνή «έπαιζε» πολύ δυνατά στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, όμως, το μεσημέρι της Κυριακής, ο «Δικέφαλος» έκανε γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του, προφανώς βλέποντας ότι είχε χάσει τη «μάχη» για να κάνει «δικό» του τον παίκτη.
Τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να φοράει από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Φορτούνης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Καϊζερσλάουτερν, είπε το «ναι» στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα.
Θυμίζουμε ότι το όνομα του νεαρού διεθνή «έπαιζε» πολύ δυνατά στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, όμως, το μεσημέρι της Κυριακής, ο «Δικέφαλος» έκανε γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του, προφανώς βλέποντας ότι είχε χάσει τη «μάχη» για να κάνει «δικό» του τον παίκτη.
Από τον Πειραιά κάνουν λόγο για… τελειωμένη υπόθεση και ο 21χρονος αναμένεται άμεσα στο Λιμάνι για να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.
Ο Φορτούνης είναι 12 φορές διεθνής και συμμετείχε στο EURO 2012, ενώ προέρχεται από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών και μάλιστα αυτό ήταν ένα έξτρα στοιχείο που μέτρησε στις προσπάθειες του «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θα τον έχουν και στο ρόστερ τους για το Champions League.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Ρεάλ νίκησε στο 2ο ματς που έγινε στη Βουλγαρία τη Χάποελ Τελ Αβίβ (87-81) και με 3-1 στις νίκες πέρασε στο Final-4 της Αθήνας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό είτε τη Βαλένθια.
Οι δηλώσεις που έκανε στο κρατικό ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, με τις οποίες τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ.