Μετά τις έρευνες στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου, όπου εντοπίστηκε το σπίτι του Ν.Μαζιώτη, το πρωί του Σαββάτου νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στο Ν.Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έχουν εντοπιστεί δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, μία περούκα και ένα πιστόλι.

Η Αντιτρομοκρατική έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στον εντοπισμό των συνεργών του Ν.Μαζιώτη και για το λόγο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα σειρά φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το «δεξί χέρι» του Ν.Μαζιώτη εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Μετά από εισαγγελική διάταξη, την οποία η ΕΛ.ΑΣ. περίμενε από χθες, Παρασκευή, στη δημοσιότητα δόθηκε και το όνομα του καταζητούμενου.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Πετρακάκο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στις ληστείες τραπεζών στην Ακράτα Αχαΐας και στα Μέθανα, μαζί με τον Ν.Μαζιώτη.

Παράλληλα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν άγνωστους δράστες, συνεργούς του Ν.Μαζιώτη, που προέρχονται από τις ληστείες στις τράπεζες.

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών από άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις που ερευνά η Αντιτρομοκρατική

Για δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο κρησφύγετο του Ν.Μαζιώτη στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν φορτιστές και τροφοδοτικά που παραπέμπουν σε παρουσία laptop -το οποίο όμως δεν βρέθηκε.

Επίσης, σε σπίτι συγγενικού προσώπου του Γ.Πετρακάκου στη Φθιώτιδα, όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα, βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ένα πιστόλι.

Το Σάββατο, ο Ν.Μαζιώτης μεταφέρθηκε ύστερα από αίτημά του σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου στον Κορυδαλλό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας