Μία ακόμα πρωτιά για τον Γιώργο Φράγκο και το VW Amarok
Μία ακόμα νίκη, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κατέκτησε ο Γιωργος Φράγκος σε αγώνα του 4ο Hellenic SUP Cup που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου 2014 στη Αρτέμιδα Αττικής.
Με νίκη ξεκίνησε την πορεία του στο 4ο Hellenic SUP Cup o Γιώργος Φράγκος, επικρατώντας στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουλίου στην Αρτέμιδα Αττικής.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Γιώργος Φράγκος κατέκτησε μια εύκολη νίκη, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή των πέντε μιλίων σε 46 λεπτά, 47 δευτερόλεπτα.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το Volkswagen Amarok δεν υποστηρίζει μόνο τον πρωταθλητή Γιώργο Φράγκο αλλά είναι και χορηγός/υποστηρικτής του χώρου όπου μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με όλα τα θαλάσσια σπορ, τον χώρο όπου γεννιούνται οι νέοι πρωταθλητές, το Wesurfin Surf Club.
auto.in.gr
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
- Άργος: Εγκεφαλικά νεκρός ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τσουκαλάς: Η Ελλάδα πληρώνει σαν πρωταθλητής στο ΝΑΤΟ, αλλά εκπροσωπείται σαν παρατηρητής – Ανησυχητικές οι εξελίξεις
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442