Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΟΤΕ : Συναυλία με το συγκρότημα ΜΕΛISSES στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μόνο για τους συνδρομητές του ΟΤΕ θα παίξουν οι ΜΕΛISSES στον Κήπο του Μεγάρου στις 15 Ιουλίου με τιμή εισιτηρίου 5€. Πρόκειται για μια συναυλία, που προσφέρει ο ΟΤΕ ως χορηγός των εκδηλώσεων στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Μια ποπ μελωδική βραδιά περιμένει όσους βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής με την μπάντα των πέντε […]

Μόνο για τους συνδρομητές του ΟΤΕ θα παίξουν οι ΜΕΛISSES στον Κήπο του Μεγάρου στις 15 Ιουλίου με τιμή εισιτηρίου 5€. Πρόκειται για μια συναυλία, που προσφέρει ο ΟΤΕ ως χορηγός των εκδηλώσεων στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Μια ποπ μελωδική βραδιά περιμένει όσους βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής με την μπάντα των πέντε φίλων να θυμίζει παλιά και νέα τραγούδια τους. Οι ΜΕΛΙSSES γράφουν μόνοι τους τα τραγούδια τους –μουσική και στίχους–, σκηνοθετούν τα video clips τους, έχουν κάνει τρεις επιτυχημένους δίσκους. Οι ΜΕΛΙSSES είναι οι: Χρήστος Μάστορας (φωνή), Θάνος Λάιτσας (κιθάρες), Ιάκωβος Σαμψάκης (ντραμς), Κώστας Μαυρογέννης (μπάσο), Παντελής Κυραμαργιός (πλήκτρα). Μαζί τους special guest ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο ΟΤΕ βρίσκεται πάντα κοντά σε σημαντικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες, στηρίζοντας για δεύτερη χρονιά τις εκδηλώσεις στον Κήπο αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές του για νέες μουσικές εμπειρίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024