«Τρελό» πριμ σε κάθε Γερμανό για την κατάκτηση του Μουντιάλ
Μπορεί η συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου να αποτελεί από μόνη της ισχυρό κίνητρο για την εθνική Γερμανίας, ωστόσο η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας (DFB) θέλησε να δελεάσει ακόμη περισσότερο τους διεθνείς παίκτες του Γιόακιμ Λεβ, προσφέροντάς τους ως πριμ το πόσο των 300.000 χιλιάδων ευρώ σε κάθε έναν, σε περίπτωση που καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο του Μουντιάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η FIFA θα καταβάλει στο νικητή του Μουντιάλ το ποσό των 35.000.000 δολαρίων, ενώ ο φιναλίστ του τελικού θα πάρει 18.3 εκατομμύρια ευρώ.
Μπορεί η συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου να αποτελεί από μόνη της ισχυρό κίνητρο για την εθνική Γερμανίας, ωστόσο η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας (DFB) θέλησε να δελεάσει ακόμη περισσότερο τους διεθνείς παίκτες του Γιόακιμ Λεβ, προσφέροντάς τους ως πριμ το πόσο των 300.000 χιλιάδων ευρώ σε κάθε έναν, σε περίπτωση που καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο του Μουντιάλ.
Η Γερμανία προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου διασύροντας την «οικοδέσποινα» Βραζιλία με 7-1 και η επιτυχία αυτή έκανε κάθε παίκτη των «πάντσερ» πλουσιότερο κατά 150.000 ευρώ.
Η «νατσιονάλμανσαφτ» θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής, τον νικητή του αποψινού ημιτελικού (23:00) ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία και ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, μετά το θρίαμβο επί της Βραζιλίας, θέλησε να κρατήσει τους διεθνείς… ζεστούς εν όψει τελικού: «Δηλώνουμε ότι θα θέλαμε πολύ να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με το πριμ των 300.000 ευρώ για κάθε έναν σε περίπτωση που πάρουν το τρόπαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η FIFA θα καταβάλει στο νικητή του Μουντιάλ το ποσό των 35.000.000 δολαρίων, ενώ ο φιναλίστ του τελικού θα πάρει 18.3 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή
- Ουκρανία: 58χρονος από τη Μόσχα ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο – Διερευνάται ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης στη Λιοσίων
- Πράσινο φως από τον Τραμπ σε ψυχεδελικές θεραπείες – Έμφαση στους βετεράνους πολέμου
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης

