Την Παρασκευή αναμένεται η δικαστική απόφαση για την κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για την κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, κατά της οποίας προσέφυγε το ελληνικό Δημόσιο. Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, συζητήθηκε στο δικαστήριο η προσφυγή του Δημοσίου κατά της αποχής από τη διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων που έχει κηρύξει η συνδικαλιστική οργάνωσή τους.
Το απόγευμα της Παρασκευής (11/7) αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για την κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, κατά της οποίας προσέφυγε το ελληνικό Δημόσιο εκπροσωπούμενο από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, συζητήθηκε στο δικαστήριο η προσφυγή του Δημοσίου κατά της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχει κηρύξει η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων.
Το Δημόσιο ζητά από το δικαστήριο να κρίνει παράνομη και καταχρηστική την κινητοποίηση και να διατάξει άμεσα τη διακοπή της.
Μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας ενώπιον του Πρωτοδικείου, το δικαστήριο ζήτησε από τις δύο πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους μετά το μεσημέρι της Παρασκευής και αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του αργά το απόγευμα της ίδια μέρας.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων