Τρεις υποψήφιες για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2022
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή επέλεξε τρεις μεγάλες πόλεις ως υποψήφιες για να φιλοξενήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022. Ο λόγος για το Πεκίνο, το Όσλο και το Αλμάτι του Καζακστάν.
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή επέλεξε τρεις μεγάλες πόλεις ως υποψήφιες για να φιλοξενήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022. Ο λόγος για το Πεκίνο, το Όσλο και το Αλμάτι του Καζακστάν.
Αυτές οι τρεις ήταν οι μόνες υποψηφιότητες που παρέμειναν ύστερα από τις αποχωρίσεις της Στοκχόλμης, της Κρακοβίας και της ουκρανικής Λβιλ.
Οι υποψήφιες πρέπει να καταθέσουν τα λεπτομερή αρχεία των προσφορών τους στην ΔΟΕ μέχρι τον Ιανουάριο. Η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς θα επιλεχθεί στις 31 Ιουλίου 2015, στη Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.
Το μέλλον της νορβηγικής προσφοράς παραμένει αβέβαιο. Η νορβηγική κυβέρνηση θα αποφασίσει τον φθινόπωρο αν θα αποχωρίσει από το εν λόγο πρότζεκτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας» (pic)
- Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά παίρνει μέρος σε final four εντός Ελλάδας
- Άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ με πλασέ του Σάκα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442