Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομόφωνα ο Τάκης Αγραφιώτης πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Ομόφωνα ο Τάκης Αγραφιώτης πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Με ομόφωνη απόφαση η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ εξέλεξε νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού τον Τάκη Αγραφιώτη, πρώην γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα ως αναπληρωτής εκλέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης. Παρούσες στην εκλογική διαδικασία ήταν και οι 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκα (απούσα ήταν μόνο η ΕΠΟ).

Με ομόφωνη απόφαση η γενική συνέλευση της Σούπερ Λιγκ εξέλεξε νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού τον Τάκη Αγραφιώτη, πρώην γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα ως αναπληρωτής εκλέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης.

Παρούσες στην εκλογική διαδικασία ήταν και οι 18 ομάδες της Σούπερ Λιγκ (απούσα ήταν μόνο η ΕΠΟ).
Ο Τάκης Αγραφιώτης ήταν επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην ΑΕΚ και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού (διευθυντής του γραφείου του).

Προτού αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, ήταν μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ.Αναμένεται να γίνει και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφόσον δικαίωμα θέσης προέδρου στη διοργανώτρια αρχή έχουν μόνο πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή κάτοχοι τουλάχιστον του 10% των μετοχών ΠΑΕ.

Να σημειωθεί ότι οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν κοινή γραμμή και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ήταν υπέρ της υποψηφιότητας του Σωπήλη και ο Παναθηναϊκός, με τη σειρά του πρότεινε τον Αγραφιώτη για τη θέση του προέδρου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024