Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, η Πρεσβεία της Αυστραλίας και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Αυστραλίας διοργανώνουν στις 3 Ιουλίου στη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη, εκδήλωση με θέμα «Δημόσια Διοίκηση: Ο ρόλος στην Επιχειρηματικότητα, το Εμπόριο και την Ανάπτυξη». Στην εκδήλωση αξιωματούχοι από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Αναπτύξεως θα μοιραστούν την εμπειρία που απέκτησαν από την […]

Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, η Πρεσβεία της Αυστραλίας και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Αυστραλίας διοργανώνουν στις 3 Ιουλίου στη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη, εκδήλωση με θέμα «Δημόσια Διοίκηση: Ο ρόλος στην Επιχειρηματικότητα, το Εμπόριο και την Ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση αξιωματούχοι από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Αναπτύξεως θα μοιραστούν την εμπειρία που απέκτησαν από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιμορφώσεως ανωτάτων στελεχών της δημόσιας διοικήσεως της ANZSOG Executive Fellows Program, ενώ οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κ. Μητσοτάκης και Αναπτύξεως κ. Ν. Δένδιας και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Χ. Κυριαζής θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που έχουν αναδυθεί για τον ρόλο της δημόσιας διοικήσεως σε μια εποχή σημαντικών δημοσιονομικών περιορισμών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr