Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

ΙΟΒΕ : Διοργανώνει εκδήλωση για τη δημόσια διοίκηση

Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, η Πρεσβεία της Αυστραλίας και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Αυστραλίας διοργανώνουν στις 3 Ιουλίου στη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη, εκδήλωση με θέμα «Δημόσια Διοίκηση: Ο ρόλος στην Επιχειρηματικότητα, το Εμπόριο και την Ανάπτυξη». Στην εκδήλωση αξιωματούχοι από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Αναπτύξεως θα μοιραστούν την εμπειρία που απέκτησαν από την […]

Το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, η Πρεσβεία της Αυστραλίας και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Αυστραλίας διοργανώνουν στις 3 Ιουλίου στη Γεννάδιο Βιβλιοθήκη, εκδήλωση με θέμα «Δημόσια Διοίκηση: Ο ρόλος στην Επιχειρηματικότητα, το Εμπόριο και την Ανάπτυξη».

Στην εκδήλωση αξιωματούχοι από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Αναπτύξεως θα μοιραστούν την εμπειρία που απέκτησαν από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιμορφώσεως ανωτάτων στελεχών της δημόσιας διοικήσεως της ANZSOG Executive Fellows Program, ενώ οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κ. Μητσοτάκης και Αναπτύξεως κ. Ν. Δένδιας και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Χ. Κυριαζής θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα που έχουν αναδυθεί για τον ρόλο της δημόσιας διοικήσεως σε μια εποχή σημαντικών δημοσιονομικών περιορισμών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024