Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι γιόρτασαν οι διεθνείς τα γενέθλια του Χοσέ Χολέμπας

Έτσι γιόρτασαν οι διεθνείς τα γενέθλια του Χοσέ Χολέμπας

Ημέρα γενεθλίων ήταν η χθεσινή για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έκλεισε τα 30 και όπως ήταν φυσιολογικό είχε την… τιμητική του κατά την άφιξη στο Ρεσίφε, εν όψει του αγώνα των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 με την Κόστα Ρίκα. Ο Έλληνας αμυντικός, μετά το δείπνο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από τα μέλη της «γαλανόλευκης», αφού του… παρουσίασαν μία τούρτα με ένα κεράκι, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να τραγουδούν το «χρόνια πολλά».

Ημέρα γενεθλίων ήταν η χθεσινή για τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έκλεισε τα 30 και όπως ήταν φυσιολογικό είχε την… τιμητική του κατά την άφιξη στο Ρεσίφε, εν όψει του αγώνα των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 με την Κόστα Ρίκα.

Ο Έλληνας αμυντικός, μετά το δείπνο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από τα μέλη της «γαλανόλευκης», αφού του… παρουσίασαν μία τούρτα με ένα κεράκι, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να τραγουδούν το «χρόνια πολλά».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, Κώστας Μήτρογλου και Παναγιώτης Κονέ δεν σταμάτησαν να πειράζουν τον Χολέμπας, ο οποίος έδειχνε λίγο αμήχανος.

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος έκοψε κόψει την τούρτα με τον Κώστα Κατσουράνη να… κλέβει την πρώτη κουταλιά και το πρώτο κομμάτι να πηγαίνει στον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την ποσότητα.

Σε αυτό το όμορφο κλίμα, γιορτάστηκαν τα γενέθλια του Χολέμπας λίγο πριν από τη μεγάλη «μάχη» με την Κόστα Ρίκα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024