Επείγουσες αεροδιακομιδές 7χρονης και βρέφους σε Αθήνα και Ηράκλειο
Τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας και του Ηρακλείου μία 7χρονη και ένα μωρό μόλις 12 ωρών που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.
Τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας και του Ηρακλείου μία 7χρονη και ένα μωρό μόλις 12 ωρών που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.
Τις μεταμεσονύκτιες ώρες αεροσκάφος C-130 μετέβη στην Κω για να παραλάβει το 7χρονο κορίτσι με επιληψία. Το αεροσκάφος επέστρεψε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας στις 03:50 απ’ όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.
Λίγες ώρες αργότερα, ελικόπτερο Σούπερ Πούμα μετέφερε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο κοριτσάκι μόλις 12 ωρών σε θερμοκοιτίδα που γεννήθηκε πρόωρα και παρουσίασε άπνοια.
Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 09:47 απ’ όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).