Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάστρο αποθέωσε Μαραντόνα και Μέσι για το έργο τους

Ο Κάστρο αποθέωσε Μαραντόνα και Μέσι για το έργο τους

Ο πρώην ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, έδωσε συγχαρητήρια στον Ντιέγκο Μαραντόνα για την τηλεοπτική ανάλυση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ «έβγαλε το καπέλο» στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος διατηρεί την ποιότητα στην ομάδα της «αλμπισελέστε». Το μήνυμα του Κάστρο μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε επίσημα ΜΜΕ της χώρας και υπενθύμισε σε όλους το πώς η Κούβα και ο Κάστρο βοήθησαν τον Μαραντόνα να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις ουσίες που τον ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια, όταν πήγε στο νησί για βοήθεια το 2000.

Ο πρώην ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, έδωσε συγχαρητήρια στον Ντιέγκο Μαραντόνα για την τηλεοπτική ανάλυση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ «έβγαλε το καπέλο» στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος διατηρεί την ποιότητα στην ομάδα της «αλμπισελέστε».

Το μήνυμα του Κάστρο μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε επίσημα ΜΜΕ της χώρας και υπενθύμισε σε όλους το πώς η Κούβα και ο Κάστρο βοήθησαν τον Μαραντόνα να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις ουσίες που τον ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια, όταν πήγε στο νησί για βοήθεια το 2000.

Ο Κάστρο, ο οποίος είναι πιο γνωστός φίλαθλος του μπέιζμπολ, έδωσε επίσης τα συγχαρητήριά του στον Μαραντόνα για την υποστήριξή του στον πρώην πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος πέθανε από καρκίνο τον Μάρτιο του 2013.

«Κάθε μέρα έχω την ικανοποίηση να παρακολουθώ το πρόγραμμά σου στο «Telesur» για το Παγκόσμιο κύπελλο. Χάρη σε αυτό, μπορώ να παρατηρήσω το εξαιρετικό επίπεδο αυτού του παγκόσμιου σπορ.

Όπως χαιρετώ εσάς, χαιρετώ και τον Μέσι, έναν εκπληκτικό αθλητή, ο οποίος δίνει δόξα στους ευγενείς ανθρώπους της Αργεντινής», έγραψε ο Κάστρο.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος, αφότου ξεπέρασε τα προβληματά του, έγινε προπονητής της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, τώρα εργάζεται ως αναλυτής δίπλα στον δημοσιογράφο Βίκτορ Ούγκο Μοράλες στο πρόγραμμα «De Zurda» στην τηλεόραση της Βενεζουέλας, που εκπέμπει και στην Κούβα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο «Ντιέγκο», ενημερώθηκε στη διάρκεια της εκπομπής για το τηλεγράφημα και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, στέλνοντας τα φιλιά και την αγάπη του στον ηγέτη της Κούβας…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024