Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σε επταετή φυλάκιση καταδίκασε η Αίγυπτος δημοσιογράφους του Al Jazeera
Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδίκασε δικαστήριο της Αιγύπτου τρεις δημοσιογράφους του Al Jazeera, στην κατάληξη μίας δίκης που έχει πάρει έκταση στα διεθνή ΜΜΕ ως «δοκιμασία» για την ελευθερία του Τύπου. Οι τρεις δημοσιογράφοι κατηγορήθηκαν για «υποστήριξη σε τρομοκρατική οργάνωση» με τη δημοσίευση «ψεμάτων που έπληξαν το εθνικό συμφέρον», όπως και για υποστήριξη σε 16 πρόσωπα.
Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδίκασε δικαστήριο της Αιγύπτου τρεις δημοσιογράφους του Al Jazeera, στην κατάληξη μίας δίκης που έχει πάρει έκταση στα διεθνή ΜΜΕ ως «δοκιμασία» για την ελευθερία του Τύπου.
Οι τρεις δημοσιογράφοι κατηγορήθηκαν για «υποστήριξη σε τρομοκρατική οργάνωση» με τη δημοσίευση «ψεμάτων που έπληξαν το εθνικό συμφέρον», όπως και για υποστήριξη σε 16 πρόσωπα που συνδέονται με τρομοκρατική οργάνωση (τους Αδελφούς Μουσουλμάνους).
Ο αυστραλός Πίτερ Γκριστ, ανταποκριτής του δικτύου με βάση την Κένυα, ο καναδο-αιγύπτιος Μοχάμεντ Φαχμί, αρχισυντάκτης του καναλιού στην Αίγυπτο, και ο αιγύπτιος Μπαχέρ Μοχάμαντ, παραγωγός, βρίσκονταν σε κράτηση από το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου.
Ο τελευταίος καταδικάστηκε επίσης σε επιπλέον τρία χρόνια φυλάκιση για την ξεχωριστή κατηγορία της οπλοκατοχής.
Για έξι μήνες, οι τρεις είχαν φυλακιστεί στη διαβόητη φυλακή Τόρα. Παρών στην αίθουσα όπου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα η ετυμηγορία και η ποινή ήταν και ο συνάδελφός του Αμπντουλάχ αλ Σάμι, που είχε τεθεί σε κράτηση αλλά απελευθερώθηκε μετά από απεργία πείνας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!