Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήθος κόσμου στην «Ώρα για μας» του Thessaloniki Pride

Πλήθος κόσμου στην «Ώρα για μας» του Thessaloniki Pride

Με σημείο αφετηρίας τον Λευκό Πύργο πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ υπερηφάνειας (Gay Pride) της Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Ώρα για μας». Η παρέλαση ακολούθησε τη διαδρομή Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρο Νίκης για να καταλήξει και πάλι στον Λευκό Πύργο. Μέγα πλήθος, παρών και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Με σημείο αφετηρίας τον Λευκό Πύργο πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ υπερηφάνειας (Gay Pride) της Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Ώρα για μας».

Η παρέλαση ακολούθησε τη διαδρομή Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρο Νίκης για να καταλήξει και πάλι στον Λευκό Πύργο.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ το «παρών» στον Λευκό Πύργο έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Μετά το τέλος της παρέλασης ξεκίνησε συναυλία κάτω από τον φωταγωγημένο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου Λευκό Πύργο, με τη συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών.

Αγρυπνία κατά του Φεστιβάλ

Εν τω μεταξύ, θρησκευτικές οργανώσεις και ιερατικά blogs πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής αγρυπνία κατά του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στον χώρο έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Τις προηγούμενες ημέρες ο μητροπολίτης Άνθιμος είχε χαρακτηρίσει «άισχος» και «πρόκληση» το Φεστιβάλ, ενώ για το θέμα είχε ρωτηθεί και ο δήμαρχος.

«Με τον μητροπολίτη σε πάρα πολλά σημεία έχουμε σύμπτωση απόψεων και εξαιρετικά καλή συνεργασία. Σε άλλα δεν έχουμε σύμπτωση απόψεων και εκεί δεν συνεργαζόμαστε. Τι άλλο να πω» απάντησε ο Γιάννης Μπουτάρης.

      Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

      Sports in

      Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

      Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

      Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

      in.gr | Ταυτότητα

      Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

      Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

      Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

      Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

      Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

      ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

      ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

      Παρασκευή 26 Απριλίου 2024