Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση EBU με τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για τη λειτουργία του νέου φορέα

Συνάντηση EBU με τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για τη λειτουργία του νέου φορέα

Με τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο πρόεδρος της EBU Ζαν Πολ Φιλιπό, η γενική διευθύντρια, Ίνγκριντ Ντελτένρε και η διευθύντρια νομικών υπηρεσιών της Ένωσης, Τζέιν Βίζαρντ.  Η αντιπροσωπεία της EBU ενημερώθηκε από τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών για την πλήρη λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Με τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο πρόεδρος της EBU Ζαν Πολ Φιλιπό, η γενική διευθύντρια, Ίνγκριντ Ντελτένρε και η διευθύντρια νομικών υπηρεσιών της Ένωσης, Τζέιν Βίζαρντ.

Η αντιπροσωπεία της EBU ενημερώθηκε από τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών για την πλήρη λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας στελέχωσης της εταιρείας, τον επιχειρησιακό προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό, την κατάρτιση του οργανογράμματος, τη σύνθεση και ποσόστωση του ραδιοτηλεοπτικού και διαδικτυακού περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ, την παροχή καθολικής υπηρεσίας προς τους Έλληνες πολίτες, καθώς και τις απαιτούμενες ενέργειες για την ένταξή της ως πλήρους μέλους της EBU.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γενική γραμματέας της EBU αναφέρθηκε στη βαθμιαία ανάπτυξη των λειτουργιών της ΝΕΡΙΤ και στην πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι σύντομα θα αποτελέσει τακτικό μέλος της Ένωσης, «μόλις ολοκληρωθεί η πλήρης ανάπτυξή της» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο πρόεδρος ΔΣ & διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης, τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία, παρέχοντας ολοκληρωμένο και ποιοτικό ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της διοίκησης για την ανάπτυξη ενός ειλικρινούς και γόνιμου διαλόγου με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων με την EBU.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Θεόδωρος Φορτσάκης, υπογραμμίζοντας ότι θα εξεταστούν οι παράμετροι και θα πραγματοποιηθούν όλα τα απαραίτητα βήματα για την ένταξη της ΝΕΡΙΤ στην Ένωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024