Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Ranger 2015: Σε νέες SUV περιπέτειες

Ford Ranger 2015: Σε νέες SUV περιπέτειες

Ο φωτογραφικός φακός προδίδει την πρόθεση της Ford να δημιουργήσει, έχοντας ως αφετηρία την πλατφόρμα του γνωστού pick-up μοντέλου της, ένα νέο επταθέσιο SUV που θα προσφέρει άνεση και περισσότερο "αστισμό" χωρίς να χάσει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Το Ford Ranger είναι ένα ήδη γνωστό και δημοφιλές pick-up μοντέλο που μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας σε… απαιτητικές δουλειές. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός το pick-up Ranger ετοιμάζεται να αναλάβει νέα πιο… φιλοαστικά καθήκοντα.

Αυτή τη φορά η Ford φαίνεται να αποφάσισε να επεκτείνει το πεδίο δράσης του, ετοιμάζοντας μια διαφορετική έκδοση αμαξώματος η οποία θα αξιοποιήσει την ίδια πλατφόρμα και θα παρουσιαστεί έως το τέλος της χρονιάς, ως ένα επταθέσιο, πιθανότατα, SUV.

Η SUV έκδοση του Ford Ranger αναμένεται να διατεθεί σε όλες τις αγορές που διατίθεται και στην pick-up έκδοση του στις οποίες περιλαμβάνεται και η πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών.

Σε ό,τι αφορά τα επιμέρους στοιχεία του νέου μεγάλου SUV η «μπλε οβάλ» φίρμα αναμένεται να αμβλύνει περαιτέρω τα pick-up χαρακτηριστικά του μοντέλου ώστε να προσφέρει πιο αστικά προσανατολισμένα οδικά χαρακτηριστικά τα οποία θα στοιχειοθετηθούν αναλόγως και από τις επιλογές εξοπλισμού με στόχο περισσότερη άνεση.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024