Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για άλλη μια φορά, επιδεικνύοντας τα αργά αντανακλαστικά της, έπειτα από αρκετές ώρες που επέτρεψε να αιωρείται το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα στην προπόνηση της Εθνικής, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως το θέμα πήρε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική σημασία του και καθιστά σαφές πως όλα τα μέλη της Εθνικής, συμπεριλαμβανομένων και δύο διεθνών ποδοσφαιριστών που ενεπλάκησαν στο φραστικό επεισόδιο, είναι αφοσιωμένα στον σημαντικό αγώνα με την Ιαπωνία.

Η ανακοίνωση:

«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο