Ο Κάρλος Μπάκα δεν πρόκειται να ενισχύσει την Κολομβία στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της για τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη στην προπόνηση.
Ο Κάρλος Μπάκα δεν πρόκειται να ενισχύσει την Κολομβία στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της για τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη στην προπόνηση.
Ο επιθετικός της Σεβίλης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την εθνική Ελλάδας στο Μπέλο Οριζόντε, υπέστη τράβηγμα στο πόδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
Έτσι ο 27χρονος φορ δεν προλαβαίνει τις αναμετρήσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού (19/6) και την Ιαπωνία (24/6), πιθανότατα όμως θα τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Πέκερμαν για το παιχνίδι της φάσης των «16», εφόσον φυσικά η νοτιοαμερικανική ομάδα πάρει την πρόκριση.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Εθνική ομάδα Κ-16 του Πακιστάν θα συμμετάσχει σε αναπτυξιακό τουρνουά υπό την αιγίδα της UEFA, κάτι που ανοίγει την... συζήτηση και για τις «μεγάλες» ομάδες της χώρας.