Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εγκωμιαστικά σχόλια του βρετανικού τύπου για την εθνική Αγγλίας

Εγκωμιαστικά σχόλια του βρετανικού τύπου για την εθνική Αγγλίας

Με θετικά σχόλια για την εθνική ομάδα,«υποδέχτηκε ο βρετανικός τύπος την ήττα της Αγγλίας στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Μουντιάλ από την Ιταλία με 2-1. Ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι το συγκρότημα του Ρόι Χόντζσον ικανοποίησε τα ΜΜΕ του «Νησιού», ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης και στην επίθεση.

Με θετικά σχόλια για την εθνική ομάδα,«υποδέχτηκε ο βρετανικός τύπος την ήττα της Αγγλίας στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Μουντιάλ από την Ιταλία με 2-1.

Ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι το συγκρότημα του Ρόι Χόντζσον ικανοποίησε τα ΜΜΕ του «Νησιού», ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης και στην επίθεση. «Ο Μπαλοτέλι καταδίκασε σε ήττα τη γενναία Αγγλία» αναφέρει η «Telegraph», ενώ η εφημερίδα «Guardian» εξήρε την εμφάνιση του 19χρονου επιθετικού, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η «Sun» έκανε λογοπαίγνιο με το όνομα του Μπαλοτέλι που σκόραρε το νικητήριο γκολ των Ιταλών αποκαλώντας τον «Ballo-Helli», ενώ ο «Guardian» επίσης αφιέρωσε αρκετό χώρο στο ρεπορτάζ για την εμφάνιση του Ιταλού μέσου, Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ήταν η ηγετική φιγούρα της αναμέτρησης, ενώ λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ προς τη λήξη του ματς.

Τα «Λιοντάρια» πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη (Πέμπτη), με τον Χόντζσον να μην χάνει την αισιοδοξία του: «Και βέβαια μπορούμε να προκριθούμε. Νιώθουμε λίγο απογοητευμένοι, καθώς με βάση την εμφάνισή μας δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Περίμενα μία καλή αρχή, αλλά δε ζούμε σε ένα τέλειο κόσμο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να σκοράρουμε.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024