Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΚΑΕ ΠΑΟ: «Ανέκδοτο» η απάντηση, 400.000 ευρώ για Μάντζαρη»

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Ανέκδοτο» η απάντηση, 400.000 ευρώ για Μάντζαρη»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της επιτείθεται στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για τον τρόπο που απάντησε στην πρόταση των πρασίνων για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, για τον οποίο, όπως αναφέρεται, η πρόσφορα όχι μόνο ισχύει, αλλά ανεβαίνει στις 400.000 ευρώ! Η Πράσινη ΚΑΕ χαρακτηρίζει «ανέκδοτο» τον τρόπο που απάντησε ο Ολυμπιακός, για τον οποίο αναφέρει ότι «με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της επιτείθεται στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για τον τρόπο που απάντησε στην πρόταση των πρασίνων για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, για τον οποίο, όπως αναφέρεται, η πρόσφορα όχι μόνο ισχύει, αλλά ανεβαίνει στις 400.000 ευρώ!

Η Πράσινη ΚΑΕ χαρακτηρίζει «ανέκδοτο» τον τρόπο που απάντησε ο Ολυμπιακός, για τον οποίο αναφέρει ότι «με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία. Μετά τη λάθος εκτίμησή μας -αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους «κύκλους» που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο!

Τους καταλαβαίνουμε, όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα! Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε σοβαρή απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται.

Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά. Προφανώς, με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της στις 400 χιλιάδες ευρώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024