Ο Ιάπωνας Νισιμούρα σφυρίζει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ
Ο Ιάπωνας Γιουίκι Νισιμούρα θα διευθύνει τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας την Πέμπτη 12 Ιουνίου, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόρου Σαγκάρα και Τοσιγιούκι Νάγκι, με τέταρτο διαιτητή τον Ιρανό Αλιρεζά Φαγκανί.
Ο Ιάπωνας Γιουίκι Νισιμούρα θα διευθύνει τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας την Πέμπτη 12 Ιουνίου, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόρου Σαγκάρα και Τοσιγιούκι Νάγκι, με τέταρτο διαιτητή τον Ιρανό Αλιρεζά Φαγκανί.
Ο 42χρονος Νισιμούρα είναι ο τρίτος Ιάπωνας διαιτητής που θα συμμετάσχει σε δύο τελικές φάσεις Μουντιάλ, μετά τους Σιζούο Τακάντα (1986, 1990) και Τόρου Καμικάβα (2002, 2006). Στη Νότια Αφρική, το 2010, ο Νισιμούρα σφύριξε σε τέσσερις αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης των προημιτελικών μεταξύ της Ολλανδίας και της Βραζιλίας.
Διεθνής από το 2004, ο Νισιμούρα διαιτήτευσε σε τελικές φάσεις αρκετών διοργανώσεων: στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων (FIFA U-17 World Cup) το 2007, συμπεριλαμβανομένου του τελικού μεταξύ της Ισπανίας και της Νιγηρίας, στο FIFA U-20 World Cup 2009, στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων το 2010, όπου σφύριξε στον τελικό μεταξύ της Μαζέμπε και της Ίντερ, στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Λονδίνο το 2012 και στο Κύπελλο Ασίας, το 2007 και το 2011, ενώ είχε επιλεγεί και για τους τελικούς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το 2008.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».