Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί που τους δάγκωσε σκύλος
Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο κατέληξαν τρεις αστυνομικοί, μετά από επίθεση σκύλου, που δέχτηκαν στους Αμπελόκηπους Αθηνών.
Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο κατέληξαν τρεις αστυνομικοί, μετά από επίθεση σκύλου, που δέχτηκαν στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε στις 9 το πρωί ως εξής:
Κάτοικοι της περιοχής, από την οδό Λακωνίας, τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση και κατήγγειλαν ότι ένας άνδρας, ο οποίος ήταν εμφανώς μεθυσμένος, ενοχλούσε τον κόσμο, ενώ είχε και έναν σκύλο, που γάβγιζε και ήταν απειλητικός.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν τον άνδρα. Εκείνος όμως αντιστάθηκε, ενώ ταυτόχρονα ο σκύλος του επιτέθηκε στους αστυνομικούς, δάγκωσε τους δύο στα πόδια και τον τρίτο, ο οποίος κατάφερε τελικά να τον πιάσει, τον δάγκωσε στα χέρια.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Μια φωτογραφία προκάλεσε πανικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές


