Μπαλάντα «ευτυχίας» έγραψε για τους Ταϊλανδούς ο αρχηγός της χούντας
«Να επιστρέψουμε την ευτυχία στην Ταϊλάνδη» είναι το τραγούδι που εμφανίζεται να έχει γράψει ο ίδιος ο αρχηγός των πραξικοπηματιών στρατηγός Πραγιούτ Τσαν- Ότσα, στο πλαίσιο συνολικής εκστρατείας προπαγάνδας εκ μέρους του στρατιωτικού καθεστώτος με «μότο» την ευτυχία. Ο στρατηγός έχει καταπνίξει τις ατομικές ελευθερίες αποκλείοντας τη διεξαγωγή εκλογών για έναν χρόνο τουλάχιστον.
«Να επιστρέψουμε την ευτυχία στην Ταϊλάνδη» είναι το τραγούδι που εμφανίζεται να έχει γράψει ο ίδιος ο αρχηγός των πραξικοπηματιών στρατηγός Πραγιούτ Τσαν- Ότσα, στο πλαίσιο συνολικής εκστρατείας προπαγάνδας εκ μέρους του στρατιωτικού καθεστώτος με «μότο» την ευτυχία.
Μετά το πραξικόπημα της 22ας Μαΐου η χούντα έχει καταπνίξει τις ατομικές ελευθερίες αποκλείοντας τη διεξαγωγή εκλογών για έναν χρόνο τουλάχιστον, παρά την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας.
Η μπαλάντα του στρατηγού αναρτήθηκε από την ορχήστρα του στρατού ξηράς την Παρασκευή και έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 150.000 προβολές στο YouTube και χιλιάδες επιπλέον σε άλλους δικτυακούς τόπους μέσων ενημέρωσης της χώρας.
«Το Έθνος είναι αντιμέτωπο με κινδύνους», Εμείς θέλουμε να είμαστε εκείνοι που παρεμβαίνουν εγκαίρως», «Η ευτυχία θα επιστρέψει στην Ταϊλάνδη» λένε οι στίχοι που έγραψε ο στρατηγός Πραγιούτ Τσαν- Ότσα.
«Δώστε μας λίγο περισσότερο χρόνο. Έτσι ώστε η θαυμάσια χώρα να επανέλθει» υποσχέθηκε…
Περισσότερα από 300 πρόσωπα της πολιτικής, ακτιβιστές και δημοσιογράφοι συνελήφθησαν από το καθεστώς μετά πραξικόπημα. Η πλειονότητα εξ αυτών αφέθηκε ελεύθερη μετά από πολλές ημέρες κράτησης σε άγνωστες τοποθεσίες και αφού αναγκάστηκε να περιορίσει κάθε πολιτική δράση.
Ο συνταγματάρχης Κρισάντα Σαρίκα, της ορχήστρας του στρατού, εξήγησε την Παρασκευή ότι ο στρατηγός τον κάλεσε για να του ζητήσει να μελοποιήσει τους στίχους «που έγραψε ο ίδιος με τα χέρια του».
«Ήθελε ένα τραγούδι το οποίο οι πολίτες θα μπορούσαν να ακούν για να αγαπηθούν και πάλι» υποστήριξε ο ίδιος…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442