Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προβλήματα στην Κρήτη από τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα στην Κρήτη από τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα δημιούργησαν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπνεαν το απόγευμα της Τρίτης και όλο το βράδυ στην ανατολική Κρήτη. Ειδικότερα, τόσο στο Ηράκλειο όσο και στη Σητεία χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απομακρυνθούν από τους δρόμους δέντρα και πινακίδες.

Προβλήματα δημιούργησαν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπνεαν το απόγευμα της Τρίτης και όλο το βράδυ στην ανατολική Κρήτη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχείρησε σε τρεις περιπτώσεις στο Ηράκλειο για απομάκρυνση δένδρων που είχαν ξεριζωθεί και πινακίδων που είχαν ξηλωθεί. Επίσης, στη Σητεία Λασιθίου επενέβη σε άλλες έξι περιπτώσεις, οι δύο από τις οποίες αφορούσαν σε απομάκρυνση δένδρων και οι άλλες τέσσερις σε απομάκρυνση πινακίδων που είχαν ξηλωθεί.

Ακόμη, σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που αποκαταστάθηκαν άμεσα, ενώ δημιουργήθηκαν και προβλήματα στην κυκλοφορία από τους κάδους απορριμμάτων που μετακινούσαν οι νότιοι άνεμοι.

Τέλος, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόστεγο στην περιοχή του Κατσαμπά, στο Ηράκλειο, και ενισχύθηκε λόγω των ανέμων σβήστηκε έπειτα από επέμβαση της Πυροσβεστικής, ωστόσο κάηκαν 27 οικόσιτα ζώα που βρισκόταν μέσα στο υπόστεγο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024