Οι Ουκρανοί σπάνε πιάτα για να διώξουν το άγχος τους
Έναν ξεχωριστό τρόπο για να καταπολεμήσουν το άγχος τους από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών βρήκαν οι κάτοικοι της πόλης Ντνιπροπετρόβσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και έσπασαν εκατοντάδες πιάτα.
Έναν ξεχωριστό τρόπο για να καταπολεμήσουν το άγχος τους από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών βρήκαν οι κάτοικοι της πόλης Ντνιπροπετρόβσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και έσπασαν εκατοντάδες πιάτα.
Όσοι περνούσαν από την πλατεία, έπαιρναν ένα πιάτο και έγραφαν πάνω του μία ευχή πριν το εκσφενδονίσουν στο έδαφος.
Η πόλη Ντνιπροπετρόβσκ βρίσκεται κοντά στις ρωσόφωνες ανατολικές περιοχές του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ, όπου η βία κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα.
Πολλοί έγραψαν ευχές για ειρήνη στην περιοχή στα πιάτα τους πριν τα κάνουν χίλια κομμάτια. Ένας άνδρας έγραψε στο πιάτο του «Πούτιν, αντίο».
Η διοργανώτρια της εκδήλωσης, Άννα Σβισένκο, δήλωσε σε ιστοσελίδα ότι στην Ουκρανία θεωρείται καλός οιωνός το σπάσιμο ενός ποτηριού ή ενός πιάτου. Ωστόσο, είπε ότι πήρε την ιδέα από ένα εστιατόριο στο Πεκίνο όπου σε μια ειδική αίθουσα οι πελάτες μπορούν να σπάνε τα σερβίτσια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»




