Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στη Λειψία για το Golf Edition και το Beetle Cabriolet Karmann της VW

Πρεμιέρα στη Λειψία για το Golf Edition και το Beetle Cabriolet Karmann της VW

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την παραγωγή του πρώτου VW Golf, η γερμανική φίρμα παρουσίασε την επετειακή έκδοση του διαχρονικού best seller.


Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες επεφύλασσε η VW για τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που άνοιξε τις πύλες της στη Λειψία. Ο λόγος για το επετειακού χαρακτήρα Golf Edition, αλλά και για το Beetle Cabriolet Karmann.

Το Golf Edition δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την παραγωγή του πρώτου VW Golf, διαθέτοντας εξοπλιστικά χαρακτηριστικά που μέχρι σήμερα συναντούσε κανείς σε πολυτελέστερες προτάσεις.

Οι προβολείς Xenon, οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών και τα φιμέ τζάμια των πίσω θυρών δηλώνουν με διακριτικότητα την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης έκδοσης.

Ουσιαστικότερες είναι οι παρεμβάσεις στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του πενταθέσιου θαλάμου επιβατών, καθώς πέρα από τις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων, το Golf Edition διαθέτει –μεταξύ άλλων- ενεργό cruise control και ένα προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Στο πλευρό του επετειακού Golf Edition βρέθηκε το Beetle Cabriolet Karmann, το οποίο αποτείνει φόρο τιμής στον κατασκευαστή που για 31 χρόνια (1949-1980) παρήγαγε τις cabrio εκδόσεις του θρυλικού Σκαραβαίου.

Το Beetle Cabriolet Karmann διακρίνεται χάρη στον σχεδιασμό τον τροχών του, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων και του τιμονιού, τα αλουμινένια πεντάλ και το φινίρισμα των επιφανειών του ταμπλό.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024