Φρικιαστικές καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση σε οικοτροφείο στην Ινδία
Ο ιδιοκτήτης και η διευθύντρια ενός οικοτροφείου στη δυτική Ινδία συνελήφθησαν αφού πέντε ανήλικοι κατήγγγειλαν, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι υπέστησαν βιασμό, καθώς και ότι υποχρεώνονταν να παρακολουθούν πορνογραφικές ταινίες, να αναπαριστούν μεταξύ τους τις σκηνές και εξαναγκάζονταν ακόμη και σε κοπροφαγία.
Ο ιδιοκτήτης και η διευθύντρια ενός οικοτροφείου στη δυτική Ινδία συνελήφθησαν αφού πέντε ανήλικοι κατήγγγειλαν, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι υπέστησαν βιασμό, καθώς και ότι υποχρεώνονταν να παρακολουθούν πορνογραφικές ταινίες, να αναπαριστούν μεταξύ τους τις σκηνές και εξαναγκάζονταν ακόμη και σε κοπροφαγία.
Σύμφωνα με την αστυνομία και φιλανθρωπική οργάνωση, τα παιδιά κατήγγειλαν μεταξύ άλλων ότι εξαναγκάζονταν να τρώνε περιττώματα ως τιμωρία όταν δεν συμμορφώνονταν.
Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του φιλανθρωπικού κληροδοτήματος Chandraprabha Charitable Trust και η 30χρονη διευθύντριά του συνελήφθησαν τη Δευτέρα έπειτα από επιδρομή της αστυνομίας στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καρζάτ του κρατιδίου Μαχαράστρα.
«Δεχθήκαμε μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις» δήλωσε στο Reuters ο Ρ.Ρ. Πατίλ, επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ.
«Έχουν μιλήσει πλέον συνολικά πέντε παιδιά και συλλάβαμε τους δύο υπόπτους για διάφορα αδικήματα» που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και παράνομο περιορισμό, προσέθεσε.
Το οικοτροφείο φιλοξενούσε 28 φτωχά παιδιά ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, είπε ο Πατίλ, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά και αν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.
Η Ανουράντα Σαχασραμπούντε της Childline, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, δήλωσε πως τα παιδιά μίλησαν για πάσης φύσεως σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.
«Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που ελάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ… Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν» είπε η Σαχασραμπούντε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.
«Τιμωρούσαν τα παιδιά βάζοντάς τα να τρώνε περιττώματα σκύλων και, αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό» πρόσθεσε.
Η αστυνομία είπε πως το οικοτροφείο λειτουργούσε από το 2002, αλλά δεν ήταν καταχωρισμένο στις αρχές και για το λόγο αυτό διέφευγε των κυβερνητικών επιθεωρήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442