Οι 33 ανθρακωρύχοι της Χιλής εμπνέουν την Εθνική τους
Ανατριχιαστικό είναι το διαφημιστικό της τράπεζας της Χιλής για την εθνική ομάδα της χώρας, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πρωταγωνιστές οι 33 ανθρακωρύχοι που τον Αύγουστο του 2010 συγκλόνισαν τον κόσμο όταν εγκλωβίστηκαν 720 μέτρα κάτω από τη γη έπειτα από κατολίσθηση σε ορυχείο του Σαν Χοσέ και κατάφεραν να βγουν όλοι ζωντανοί από τους διασώστες, 70 ημέρες μετά!
Ανατριχιαστικό είναι το διαφημιστικό της τράπεζας της Χιλής για την εθνική ομάδα της χώρας, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Πρωταγωνιστές οι 33 ανθρακωρύχοι που τον Αύγουστο του 2010 συγκλόνισαν τον κόσμο όταν εγκλωβίστηκαν 720 μέτρα κάτω από τη γη έπειτα από κατολίσθηση σε ορυχείο του Σαν Χοσέ και κατάφεραν να βγουν όλοι ζωντανοί από τους διασώστες, 70 ημέρες μετά!
Οι 33 ανθρακωρύχοι επιστρέφουν στον τόπο… του εγκλήματος για να εμπνεύσουν τους παίκτες της Χιλής που θα δώσουν τη δική τους μάχη στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Οι πρωταγωνιστές γεμίζουν δοχεία με χώμα από το έδαφος όπου βρέθηκαν κοντά στον θάνατο για να το «μεταφέρουν» στο προπονητικό κέντρο της Χιλής στη Βραζιλία, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν στους παίκτες το κουράγιο και τη δύναμη που είχαν οι ίδιοι «θαμμένοι» κάτω από τη γη.
Ο Μάριο Σεπουλβέδα που μιλάει εκπροσωπώντας τους ανθρακωρύχους στέλνει το μήνυμά του στους παίκτες της Χιλής και στους αντιπάλους της στον όμιλο, Ισπανία, Ολλανδία και Αυστραλία:
«Η Ισπανία είναι δύσκολη; Η Ολλανδία είναι δύσκολη; Τίποτα δεν είναι δύσκολο, μην φοβάστε τον όμιλο του θανάτου. Για έναν Χιλιανό τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Δεν έχει σημασία ο θάνατος, γιατί τον θάνατο τον κερδίσαμε ήδη μια φορά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Πράξη ανθρωπιάς από τους αγρότες: Ζήτησαν συγγνώμη με κουλούρια σε διερχόμενους οδηγούς στην Κομοτηνή
- MyHealthApp Launches: Full Digital Health Records in One App
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
