Προβλήματα στον ΠΑΟ με τους αμφίβολους Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις
Προβλημάτων συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» χάνουν και τους τραυματίες Στεφάν Λάσμε, Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις! Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στερηθεί των υπηρεσιών των παραπάνω παικτών του, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να λογίζονται ως αμφίβολοι για τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ την προσεχή Κυριακή.
Προβλημάτων συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» χάνουν και τους τραυματίες Στεφάν Λάσμε, Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις!
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στερηθεί των υπηρεσιών των παραπάνω παικτών του, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να λογίζονται ως αμφίβολοι για τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ την προσεχή Κυριακή.
Ο Λάσμε αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα, λόγω μιας άσχημης πτώσης που είχε στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, ο Γκιστ δεν προπονήθηκε, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν και τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Ματσιούλις αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ υπέστη και διάστρεμμα στον αστράγαλο.
Κατά τα άλλα, ο «Φράγκι», δεν πίεσε ιδιαίτερα τους παίκτες του, οι οποίοι ως επί των πλείστων, ακολούθησαν ατομικό πρόβλημα και περιορίστηκε σε παρατηρήσεις σχετικά με την ήττα που… χάρισε το προβάδισμα και κυρίως το πλεονέκτημα έδρας στον αντίπαλο.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.