Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δεσμεύονται 1.1 εκατ. ευρώ για επισκευές σε ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Ζάππειο

Δεσμεύονται 1.1 εκατ. ευρώ για επισκευές σε ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Ζάππειο

Ποσό 1.1 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η Πολιτεία για συντήρηση και επισκευές στο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτό συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της επιπλέον στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, η οποία συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Ποσό 1.1 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η Πολιτεία για συντήρηση και επισκευές στο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο της επιπλέον στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, η οποία συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, δεσμεύονται:

– 600.000 ευρώ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών συντήρησης και επισκευής του ΟΑΚΑ, και ιδίως αντιμετώπισης προβλημάτων όπως αυτό της στεγανοποίησης των προπονητηρίων.

– 200.000 ευρώ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών συντήρησης και επισκευής σε εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, καθώς και για την σύνδεσή του με το δίκτυο φυσικού αερίου.

– 300.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην ΕΟΕ, για εργασίες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Ζάππειο (επισκευές και συντήρηση, σύνδεση με δίκτυο φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, ισοθερμικό κάλυμμα μόνωσης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024