Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ τα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων

Στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ τα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων

Καταργείται σταδιακά η αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού σημειώματος συντάξεων στα σπίτια των συνταξιούχων. Από τις 2 Ιουνίου, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ.ΕΤΕΑΜ) και τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ θα μπορούν να ενημερώνονται από την επομένη της ημερομηνίας που πιστώθηκε η σύνταξη καθώς και το ποσό, από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr).

Καταργείται σταδιακά η αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού σημειώματος συντάξεων στα σπίτια των συνταξιούχων, καθώς από τις 2 Ιουνίου, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ.ΕΤΕΑΜ) και τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ θα μπορούν να ενημερώνονται από την επομένη της ημερομηνίας που πιστώθηκε η σύνταξη καθώς και το ποσό, από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr).

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Ιδρύματος, στην εφαρμογή αυτή αρχικά και μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα έχουν πρόσβαση οι συνταξιούχοι που διαθέτουν αριθμό μητρώου ΔΙΑΣ (Α.Μ. ΔΙΑΣ), ο οποίος αναγράφεται στο Τρίμηνο Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων.

Οι συνταξιούχοι πρέπει απλώς να μπουν στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του ΙΚΑ στις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ» και να καταχωρήσουν τον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ.

Από την 1η Ιουλίου 2014 και μετά, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και οι συνταξιούχοι στους οποίους δεν έχει γνωστοποιηθεί ο Α.Μ. ΔΙΑΣ, είτε με τους κωδικούς που τους έχουν χορηγηθεί από την εφορία είτε με τον κλειδάριθμο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, εφόσον αυτοί έχουν πιστοποιηθεί ως χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΙΚΑ, με τη μηνιαία αυτή ενημέρωση, «εξασφαλίζεται η έγκαιρη πληροφόρηση των συνταξιούχων, εξοικονομούνται πόροι με τη μειωμένη προσέλευση των συνταξιούχων στα υποκαταστήματά μας και υποστηρίζεται η εύρυθμη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του ΙΚΑ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024