Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ωραιότερα φορέματα στις Κάννες

Τα ωραιότερα φορέματα στις Κάννες

Όσο το 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη, το marieclaire.gr επιλέγει τις ωραιότερες εμφανίσεις που περνάνε από το κόκκινο χαλί.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου / abacapress.com/visualhellas.gr

«Το φεστιβάλ, καταφέρνει να συνδυάσει και να εξυμνήσει το γκλάμουρ της βιομηχανίας, τους αστέρες, τα πάρτι, τις παραλίες, το σινεμά, διατηρώντας όμως τη σοβαρότητά του ως προς την τέχνη και την υπεροχή του σύγχρονου κινηματογράφου» δηλώνει η σκηνοθέτης Τζέιν Κάμπιον, η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 67ου φεστιβάλ των Καννών, η οποία και αποτελεί την πρώτη – και μοναδική – γυναίκα που έχει κερδίσει ποτέ το πολυπόθητο Χρυσό Φοίνικα, χάρη στην ταινία-ορόσημο της δεκαετίας του 90 «Μαθήματα Πιάνου».
«Πρόκειται για ένα μυθικό και συναρπαστικό φεστιβάλ, όπου μπορούν να συμβούν υπέροχα πράγματα – ανακαλύπτονται ηθοποιοί, χρηματοδοτούνται φιλμ και απογειώνονται καριέρες. Αυτό συνέβη και με την περίπτωσή μου», προσθέτει η ίδια.
Η Μπλέικ Λάιβλι, η Τζούλιαν Μουρ, η Ζόε Σαλντάνα και η Νικόλ Κίντμαν ξεχώρισαν ήδη ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους της διοργάνωσης, με τις περίτεχνα σχεδιασμένες και απαστράπτουσες τουαλέτες τους να τραβούν τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί που θα κοσμέι για μία εβδομάδα ακόμη την πόλη της θρυλικής Κρουαζέτ.
Το marieclaire.gr θα καλύψει όλο το δεκαήμερο του λαμπερού Φεστιβάλ, ξεχωρίζοντας τις πιο εκκεντρικές και αξιομνημόνευτες εμφανίσεις που θα περάσουν από το κόκκινο χαλί.

woman.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024