Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Μαϊου για την έκθεση

Πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Μαϊου για την έκθεση «Transport Show 2014»

Για τέσσερις ημέρες οι επαγγελματίες του κλάδου μεταφορών στη χώρα μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά νέα μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων και να οδηγήσουν αρκετά από αυτά στα ειδικά test-drives που οργανώνουν οι διοργανωτές της έκθεσης. 

Φιλοξενώντας αρκετά νέα μοντέλα, οχήματα εναλλακτικών καυσίμων και επαγγελματικά αυτοκίνητα σε πρώτη πανευρωπαϊκή εμφάνιση, ανοίγει τις πύλες της στο κοινό την Πέμπτη 29 Μαϊου η έκθεση «Transport Show» που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας (Λεωφ. Λαυρίου 301).

Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 1η Ιουνίου, με δωρεάν είσοδο για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα των μεταφορών ενώ για τους επισκέπτες το εισιτήριο κοστίζει πέντε ευρώ.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν κάποιο από τα δεκάδες οχήματα που προσφέρονται για test-drive, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς ακριβείας και να παρακολουθήσουν ομιλίες με θέμα τις οδικές μεταφορές και το φυσικό αέριο αλλά και να γνωρίσουν τα προδιαγραφών Euro 6 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία.

Για τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης αλλά και δωρεάν προσκλήσεις εισόδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.transportshow.gr

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024