Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Χωρίς προβλήματα και σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής, η οποία διήρκησε μόλις 45 λεπτά. Το παρών έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Φερνάντο Σάντος και στους παίκτες. Εν τω μεταξύ, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι πήρε παράταση για την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, τον οποίο θα αποκάλυπτε την Παρασκευή.
Χωρίς προβλήματα και σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκεστον Άγιο Κοσμά η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής , η οποία διήρκησε μόλις 45 λεπτά.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έδωσε το παρών ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Φερνάντο Σάντος και στους παίκτες.
Το κομμάτι της προπόνησης ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό» διπλό στο μισό γήπεδο, χωρίς όμως να υπάρξει καμία ένδειξη για τις σκέψεις του Πορτογάλου όσον αφορά το σχήμα και τα πρόσωπα στα οποία προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει.
Θυμίζουμε πως η Εθνική μας θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, το ερχόμενο Σάββατο (31/5) απέναντι στη Πορτογαλία στις 21:30 στο «Εστάδιο Νασιονάλ».
Παράταση της ΕΠΟ για την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Σάντος
Τέλος όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει ενημερώσει πως δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Εθνικής, η ΕΠΟ παίρνει… παράταση για την ανακοίνωσή του.
Η αρχική ανακοίνωση της ΕΠΟ έλεγε πως ο διάδοχος του Πορτογάλου στον πάγκο της Ελλάδας θα γινόταν γνωστός στο προγραμματισμένο ΔΣ της Παρασκευή (30/5), πράγμα που όπως όλα δείχνουν δεν θα ισχύσει.
Έτσι η αγωνία για τον επόμενο Ομοσπονδιακό τεχνικό παίρνει παράταση για λίγες μέρες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!