Η Φενέρμπαχτσε έκανε «δικό» της τον Ντιέγκο με 15 εκατ. ευρώ
Ένα μεγάλο «ντιλ» ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, καθώς σχεδόν το σύνολο του ισπανικού και τουρκικού Τύπου, κάνουν λόγο για υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι επαφές των δύο πλευρών κράτησαν για αρκετό διάστημα με τον διεθνή μέσο να απαντά θετικά τελικά στα 5 εκατ. ευρώ ετησίως που του πρόσφεραν οι Τούρκοι.
Ένα μεγάλο «ντιλ» ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, καθώς σχεδόν το σύνολο του ισπανικού και τουρκικού Τύπου, κάνουν λόγο για υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης!
Οι επαφές των δύο πλευρών κράτησαν για αρκετό διάστημα με τον διεθνή μέσο να απαντά θετικά τελικά στα 5 εκατ. ευρώ ετησίως που του πρόσφεραν οι Τούρκοι.
Ο Ντιέγκο, για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, είχε πρόταση και από τη Σάντος για να επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά τελικά προτίμησε το τουρκικό πρωτάθλημα λόγω καλύτερης οικονομικής πρότασης.
Μάλιστα, την είδηση της μεταγραφής, επιβεβαίωσε και πατέρας – μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «As», επισημένοντας ότι ανακοίνωση θα ακολουθήσει τις προσεχείς ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους





