Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση» αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση» αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της καταδικάζει την στάση των διαιτητών στον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα, σε ότι έχει να κάνει με τη μη διακοπή του αγώνα ώστε να γίνουν συστάσεις στους οπαδούς των Ερυθρολεύκων για τα υβριστικά συνθήματα. Χαρακτηριστικά στην «πράσινη» ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τον ίδιο λόγο στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ, το ματς διεκόπη αρκετές φορές, ενώ η ΚΑΕ, όπως τονίζεται, απαιτεί ίση αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο θέμα στα επόμενα ματς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της καταδικάζει την στάση των διαιτητών στον 2ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Δευτέρα, σε ότι έχει να κάνει με τη μη διακοπή του αγώνα ώστε να γίνουν συστάσεις στους οπαδούς των Ερυθρολεύκων για τα υβριστικά συνθήματα.

Χαρακτηριστικά στην «πράσινη» ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τον ίδιο λόγο στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ, το ματς διεκόπη αρκετές φορές, ενώ η ΚΑΕ, όπως τονίζεται, απαιτεί ίση αντιμετώπιση στο συγκεκριμένο θέμα στα επόμενα ματς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απέδειξε ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας, σωματικής ή λεκτικής.

Για το λόγο αυτό τα στελέχη της ΚΑΕ κατέβαλαν προσπάθειες, παίρνοντας ακόμα και το μικρόφωνο, ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος των αντιπάλων μας.

Όλα αυτά συνέβαιναν κάθε φορά που οι διαιτητές διέκοπταν τον αγώνα λόγω υβριστικών.

Φαίνεται όμως ότι η στάση μας δεν εκτιμήθηκε ούτε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ούτε από τους διαιτητές.

Στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ βρεθήκαμε σε μια κατάσταση διαφορετική. Όχι ως προς τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος αθλητών μας, αλλά ως προς την αντιμετώπιση από τους διαιτητές Χριστοδούλου, Πηλοϊδη και Φούφη που δεν διέκοψαν ούτε μία φορά τον αγώνα όπως είχε συμβεί στο ΟΑΚΑ!

Έχουμε να κάνουμε με το ίδιο περιστατικό, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση. Το «γιατί» το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που επέλεξαν αυτές τις κραυγαλέες αντιθέσεις.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούμε το αυτονόητο: Ίση αντιμετώπιση. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε από τους διαιτητές της αναμέτρησης της Πέμπτης διαφορετική αντιμετώπιση απ’ εκείνη που είχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Πιστεύουμε ότι είναι κατανοητό»!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024