Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απώλεια Ποικιλίδη και οι ρυθμίσεις για χρέη - Θέρμη, ανέβαλαν τη Γ.Σ.

Η απώλεια Ποικιλίδη και οι ρυθμίσεις για χρέη – Θέρμη, ανέβαλαν τη Γ.Σ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωση πως θα αναβληθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε οριστεί την Τετάρτη (28/5). Από τη μία η αιφνίδια απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και από την άλλη, η αναμονή για τη ρύθμιση των χρεών, ήταν δύο από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ θέλουν να περιμένουν και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το εάν θα κάνει πράξη τις προεκλογικές της υποσχέσεις για τα χρέη και το προπονητικό κέντρο της Θέρμης. Κατατέθηκε η προσφυγή στο CAS. Στη Θεσσαλονίκη ο Γκαρσία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωση πως θα αναβληθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε οριστεί την Τετάρτη (28/5). Από τη μία η αιφνίδια απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και από την άλλη, η αναμονή για τη ρύθμιση των χρεών, ήταν δύο από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για τις 28.05 Γενική Συνέλευση των μετόχων αναβάλλεται», ανακοίνωσε, λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας (26/5) η ΠΑΕ.

Ως προς το πρώτο σκέλος της απόφασης, είναι γεγονός ότι όλοι στην ΠΑΕ παραμένουν συντετριμμένοι από την απώλεια ενός «δικού» τους ανθρώπου, ενός στελέχους με σπουδαίο έργο στον «Δικέφαλο».

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ θέλουν να περιμένουν και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το εάν θα κάνει πράξη τις προεκλογικές της υποσχέσεις για τα χρέη και το προπονητικό κέντρο της Θέρμης.

Άλλωστε ακόμη και η εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να παίξει τον δικό της ρόλο. «Mόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Bουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠAOK. Προχωράμε, με βήματα μπροστά», ήταν η ανάρτηση του «Ζαγόρ» στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Κατατέθηκε η προσφυγή στο CAS

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πράξη την Δευτέρα (26/5) την απόφαση που πάρθηκε να προσφύγει στο CAS για την αφαίρεση των βαθμών από τα πλέι οφ, παρά την άρνηση της ΕΠΟ να αποδεχθεί την αρμοδιότητα του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η ΠΑΕ ζητάει, ακόμη, να μην επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογίας των πλέι οφ μέχρι την έκδοση της απόφασης του CAS.

Στη Θεσσαλονίκη ο Γκαρσία

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται άμεσα και με το τεχνικό επιτελείο του Αγγελου Αναστασιάδη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δίπλα του στον πάγκο θα βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρογουανός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και σύντομα θα έχει επαφή με τη διοίκηση και τον Αναστασιάδη για να φανεί εάν θα αποδεχτεί την πρόταση. Ο Γκαρσία έχει ήδη ενημερωθεί σε γενικές γραμμές για τα καθήκοντα δίπλα στον Μακεδόνα τεχνικό και αναμένεται η απάντησή του.

Εξάλλου, ο Γκαρσία ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο μαθημάτων για το δίπλωμα προπονητή και στον «Δικέφαλο» ευελπιστούν να πει το «ναι» για να γίνει το δεξί χέρι του Αναστασιάδη την ερχόμενη σεζόν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024