Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος. Την επίθεση καταδίκασε και η ΔΗΜΑΡ
«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του κόμματος.
«Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις απαιτείται να θωρακίσουμε την Πολιτεία μας απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας» πρόσθεσε.
Την επίθεση καταδίκασε και η ΔΗΜΑΡ: «Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εκδηλώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).