Επιτυχημένη η επέμβαση στον Λουίς Σουάρες
Σε επιτυχημένη εγχείρηση στο γόνατο υπεβλήθη ο Λουίς Σουάρεζ το απόγευμα της Πέμπτης, και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου, ενώ η Ουρουγουάη ξεκινάει τις υποχρεώσεις της δύο μέρες μετά, δηλαδή στις 14 του μήνα.
Σε επιτυχημένη εγχείρηση στο γόνατο υπεβλήθη ο Λουίς Σουάρεζ το απόγευμα της Πέμπτης, και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου, ενώ η Ουρουγουάη ξεκινάει τις υποχρεώσεις της δύο μέρες μετά, δηλαδή στις 14 του μήνα.
Ο Ουρουγουανός παίκτης φαίνεται πως τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ, σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης και αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον δυο εβδομάδες (θα χάσει τα φιλικά με Βόρεια Ιρλανδία και Σλοβενία).
Το κλίμα που επικρατεί στους Λατινοαμερικάνους είναι θετικό καθώς πιστεύουν πως ο 27χρονος θα είναι έτοιμος για τον εναρκτήριο αγώνα απέναντι στην Κόστα Ρίκα.
«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών που λάβαμε πριν λίγο, τα πράγματα είναι θετικά και εκείνος (σ.σ Σουάρες) θα μπορέσει να παίξει στο Μουντιάλ», είπε υπεύθυνος της την Ουρουγουανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Μάλιστα ο ίδιος ο Σουάρες φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες αφού σύμφωνα με της δηλώσεις τους δεν είναι αισιόδοξος αλλά βέβαιος για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ: «Ηρεμήστε, θα παίξω στο Μουντιάλ. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας, θα δουλέψω για να είμαι στο 100%», ήταν τα λόγια του
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Αν θέλει ο Θεός να μας το δώσει αυτή τη φορά, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Μπαρτζώκας έχει καλό σερί στο ΟΑΚΑ, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά»
- H Euroleague των ρεκόρ
- Live streaming η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Euroleague
- ESPN: «Εξετάζουν προτάσεις για τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς»
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442