Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεμινάριο τακτικής ποδοσφαίρου από Έλληνες και Ιταλούς προπονητές

Σεμινάριο τακτικής ποδοσφαίρου από Έλληνες και Ιταλούς προπονητές

Θέλεις να... μάθεις μπαλίτσα; Θες να στα εξηγήσουν όμορφα; Να η ευκαιρία! Το «2nd Soccer Tactics Seminar» θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25/5) στις εγκαταστάσεις του δημοτικού πάρκου αθλητισμού και αναψυχής της Καλλιθέας και ουσιαστικά πρόκειται για τo δεύτερο σεμινάριο τακτικής ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης του Δήμου με υψηλούς προσκεκλημένους ομιλητές τους διακεκριμένους Ιταλούς προπονητές Massimo Lucchesi και Giovanni Vio, καθώς και Έλληνες συνάδελφους τους, όπως οι Βασίλης Βούζας και Βασίλης Αλεξίου.

Θέλεις να… μάθεις μπαλίτσα; Θες να στα εξηγήσουν όμορφα; Να η ευκαιρία! Το «2nd Soccer Tactics Seminar» θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25/5) στις εγκαταστάσεις του δημοτικού πάρκου αθλητισμού και αναψυχής της Καλλιθέας και ουσιαστικά πρόκειται για τo δεύτερο σεμινάριο τακτικής ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης του Δήμου με υψηλούς προσκεκλημένους ομιλητές τους διακεκριμένους Ιταλούς προπονητές Massimo Lucchesi και Giovanni Vio, καθώς και Έλληνες συνάδελφους τους, όπως οι Βασίλης Βούζας και Βασίλης Αλεξίου.

Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:

• Τακτική: Ανάλυση ομάδας FC BAYERN MUNICH.

• Ειδική Τακτική: Ανάλυση στημένων φάσεων ομάδας ACF FIORENTINA.

Εγγραφές Συμμετοχής έως τις 18 / 5 /2014

•Φυσική κατάσταση: Μοντέλο και δομή της περιοδικότητας στον εβδομαδιαίο κύκλο Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, προπόνησης.

• Παιδικό ποδόσφαιρο: Μοντέλο προπόνησης συστήνεται η έγκαιρη ανταπόκρισής σας. αναπτυξιακών ηλικιών 12-16.

• Διαλείμματα με καφέ και γεύμα
• Προσφορά εδεσμάτων και Αναψυκτικών
• Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου
• Αναμνηστικά δώρα

Επικοινωνία: Χόρτσας Άγγελος
Τηλ: 6974071323
Email: achortsas10@gmail.com
Επιμέλεια ενοτήτων σεμιναρίου & ομιλιών www.soccertactics.gr

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Σάββατο 24 Μαΐου
15:15 – 15:45 Προσέλευση συμμετεχόντων και παραλαβή φακέλου σεμιναρίου.
15:45 – 16:00 Χαιρετισμός – Έναρξη Σεμιναρίου.
16:00 – 17:00 ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ PhD UEFA A. Οι έννοιες : Αποκατάσταση – Κορύφωση – Περιοδικότητα, στον σχεδιασμό του εβδομαδιαίου μικρόκυκλου προπόνησης. Η διαμόρφωση ενός τυπικού μοντέλου
17:15 – 18:45 ΜASSIMO LUCCHESI UEFA Pro. H φιλοσοφία και η μέθοδος προπόνησης του PEP GUARDIOLA. Η οργάνωση του παιχνιδιού, οι τακτικοί στόχοι και η επιθετική ανάπτυξη της FC BAYERN MUNICH. Τα παιχνίδια για την κατοχή της μπάλας με γεωμετρική προσέγγιση.
18:45 – 19:15 Διάλειμμα.
19:15 – 20:30 GIOVANNI VIO UEFA Pro. Ανάλυση στημένων φάσεων. Επιθετικοί συνδυασμοί κατά την εκτέλεση κόρνερ και φάουλ.
21:00 Τέλος πρώτης ημέρας.

Κυριακή 25 Μαΐου
08:15 – 08:30 Προσέλευση συμμετεχόντων.
08:30 – 09:15 ΒΟΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ UEFA Pro. Οργάνωση/μεθοδολογία προπόνησης στις αναπτυξιακές ηλικίες 12-16. H φάση της μετάβασης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
09:30 – 10:30 MASSIMO LUCCHESΙ. Πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο.
10:30 – 10:45 Διάλειμμα.
10:45 – 11:30 GIOVANNI VIO. Πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο.
11:45 – 12:30 ΒΟΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. Πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο .
13:00 Τέλος Σεμιναρίου.

Οι ομιλητές…

MASSIMO LUCCHESI: Γεννήθηκε στο Viaregio της Ιταλίας το 1968. Είναι κάτοχος UEFA Pro και καθηγητής στην Ανώτερη σχολή προπονητών του Coverciano. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης των web sites www.allenatore.net και www.soccersolutions.net και συγγραφέας πολλών βιβλίων τακτικής ποδοσφαίρου τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 16 γλώσσες. Επίσης, ως προσκεκλημένος ομιλητής σεμιναρίων στην Ιταλία και το εξωτερικό, αναλύει – κυρίως – θέματα τακτικής και οργάνωσης ποδοσφαίρου.

GIOVANNI VIO: Γεννήθηκε στην Venezia to 1953.Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και έχει εργαστεί ως αναλυτής στημένων φάσεων σε πολλές ομάδες στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Σήμερα ανήκει στο τεχνικό τιμ της ομάδας της FIORENTINA και είναι υπεύθυνος για την στρατηγική και τακτική των στημένων φάσεων της ομάδας του Vincenzo Montella.

AΛΕΞΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ : Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1965.Ειναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος
μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της προπονητικής, κάτοχος διδακτορικού τίτλου στο τμήμα της Βιολογικής Χημείας και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A. Έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης σε αρκετές ομάδες Super League και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους προπονητές Έλληνες και ξένους. Σήμερα είναι προπονητής φυσικής κατάστασης στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΒΟΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ :Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1966.Υπήρξε για αρκετά χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδες Super League. Είναι απόφοιτος
του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Pro και δημιουργός του web site www.soccertactics.gr.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024