Νεϊμάρ, Πικέ και Άλμπα έτοιμοι για τον «τελικό» με την Ατλέτικο, έρχεται ο Ενρίκε
Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή των Νεϊμάρ, Χεράρδ Πικέ και Ζόρντι Άλμπα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μία ημέρα πριν από τον «τελικό» με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» (19:00, OTE TV) για την 38η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος, από τον οποίο θα κριθεί ο τίτλος.
Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή των Νεϊμάρ, Χεράρδ Πικέ και Ζόρντι Άλμπα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μία ημέρα πριν από τον «τελικό» με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» (19:00, OTE TV) για την 38η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος, από τον οποίο θα κριθεί ο τίτλος.
«Στην προπόνηση της Παρασκευής η ομάδα έκανε τις τελευταίες διορθωσεις πριν από τον “τελικό” με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στους 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του (σ.σ. προπονητή των «μπλαουγκράνα», Χεράρδο) Μαρτίνο αυτή την εβδομάδα εντάχθηκαν οι Χεράρδ Πικέ, Ζόρντι Άλμπα και Νεϊμάρ Τζούνιορ, οι οποίοι έλαβαν το “πράσινο φως” από το ιατρικό επιτελείο μετά την προπόνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο καταλανικός σύλλογος.
Ο Νεϊμάρ, ο μοναδικός παίκτης της Μπαρτσελόνα που έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» στις πέντε φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων (ο απολογισμός της είναι μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες), είχε ένα οίδημα στο αριστερό πόδι, ο Άλμπα είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό, ενώ ο Πικέ είχε τραυματιστεί στο ισχίο στις αρχές Απριλίου, στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τέλος από Θέλτα ο Ενρίκε
Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Θέλτα. Ετσι ο «δρόμος» είναι ανοιχτός ώστε ο Ισπανός τεχνικός να γίνει ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα.
«Σήμερα είμαι ο προπονητής της Θέλτα και θα είμαι μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω υποχρεωμένος να πω στον σύλλογο τα σχέδια μου, ώστε να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν. Δεν υπάρχει αποκλειστικός λόγος για την αποχώρηση μου, αλλά άφησα την οικογένεια μου πίσω στην Βαρκελώνη και αυτό δύσκολο. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τίποτα για το μέλλον μου», δήλωσε ο ίδιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442