Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη πληκτρολόγηση SMS σε οθόνη αφής κινητού
τηλεφώνου κέρδισε ο 16χρονος Βραζιλιάνος Marcel Fernandes Filho (Brazil). Ο νεαρός χρησιμοποίησε το εικονικό πληκτρολόγιο της Syntellia, Fleksy, δημιούργημα δύο Ελλήνων, σε μια
δοκιμασία που διήρκεσε μόλις 18,19 δευτερόλεπτα στην Νέα Υόρκη των Ηνωμένων
Πολιτειών στις 25 Απριλίου 2014. Ο Φερνάντες επιχειρούσε με ένα Samsung
Galaxy S4 με το Fleksy.

Toν κορυφαίο τίτλο είχε προηγουμένως κερδίσει το Swype σε ένα smartphone Samsung Omnia II, όταν ο 24χρονος Franklin Page πληκτρολόγησε σε 35,54 δευτερόλεπτα το μήνυμα:

  • «The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world.»

Η Syntellia, δημιουργός του Fleksy, γιορτάζει το Παγκόσμιο Ρεκόρ παρατείνοντας την περίοδο ελεύθερης δοκιμής της εφαρμογής σε Android έως τις 29 Μάη, ενώ η τιμή του Fleksy στο Google Play μειώνεται κατά το ήμισυ έως την ίδια ημερομηνία (€1,46), ανακοίνωσε ο CEO και συνιδρυτής Κώστας Ελευθερίου. Ενημερώσεις προωθούνται σε iOS (με 6 επιπλέον γλώσσες) και Android για το Fleksy, με τις οποίες η ακρίβεια της μηχανής βελτιώνεται ακόμα περισσότερα, προσθέτει ο Ιωάννης Βερδελής, συνιδρυτής και COO στην Syntellia. Επιπλέον, οι χρήστες Android μπορούν να αναλάβουν την πρόκληση του World Record Challenge πληκτρολογώντας ταχύτερα την επίμαχη φράση για τα πιράνχας… από το app του ανανεωμένου Fleksy.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία