Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έξαρση του παρεμπορίου καταγράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά

Έξαρση του παρεμπορίου καταγράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά

Στην έξαρση του παρεμπορίου ως επακόλουθο του ελλιπή ελέγχου που προκύπτει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας επικεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στη συνάντηση με τον νέο επικεφαλής της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πειραιά. Καταθέτοντας την ανησυχία του εμπορικού κόσμου ζήτησαν εντατικοποίηση των ελέγχων, για πάταξη της παράνομης αυτής δράσης.

Η συνεργασία για την πάταξη του παρεμπορίου ήταν το θέμα της συνάντησης που πραγματοποίησε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον νέο επικεφαλής της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Πειραιά, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη στα γραφεία του.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, επικεντρώθηκαν στην έξαρση του παρεμπορίου ως επακόλουθο του ελλιπή ελέγχου που προκύπτει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και καταθέτοντας την ανησυχία του εμπορικού κόσμου ζήτησαν την εντατικοποίηση των ελέγχων, για την πάταξη της παράνομης αυτής δράσης.

Επίσης, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα της παραβατικότητας, της επαιτείας, αλλά και στο θέμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, συμφωνήθηκε ότι η προσπάθεια καταπολέμησης του παρεμπορίου είναι μονόδρομος και κοινωνική ευθύνη προς τους πολίτες, καθώς και ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, μέσω συντονισμένης δράσης και αποτελεσματικής άσκησης ελέγχων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024