
Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
Σε πανελλαδική 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ. Η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ γίνεται, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των νοσοκομείων και κατά της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών των νοσοκομείων.
Σε πανελλαδική 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ.
Η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ γίνεται, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των νοσοκομείων και κατά της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών των νοσοκομείων.
Το μεσημέρι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
